PUBLIKACJE



____________________________

Kochani, jest nam niezwykle miło
otwieramy TOP10  bydgoskich fotografów ślubnych wg Zankyou weddings



https://www.zankyou.pl/p/fotograf-slubny-w-bydgoszczy-najlepsza-dziesiatka-jest-u-nas?fbclid=IwAR0PkkDQ1UIpwWrxRAWPSf-cssryLnz7RgKLZb7tFBzxYrbbEHzYE2OwZF4#Dream


________________________________________________________________


Trzecia część listy fotografów, których zdjęcia  po prostu zachwycają!



________________________________________________________________




TOP10 FOTOGRAFÓW ŚLUBNYCH w Bydgoszczy według Zankyou

NIEZWYKLE NAM MIŁO, ŻE JESTEŚMY W TOP10 NAJLEPSZYCH FOTOTRAFÓW ŚLUBNYCH W BYDGOSZCZY WEDŁUG ZANKYOU.





________________________________________________________________



Publikacja w BRIDELLE WEDDINGS - najpiękniejszy polski ślub wg czytelników Bridelle


21 najpiękniejszych ślubów THE BEST OF BRIDELLE, wśród nich niezwykły ślub Sary i Przemka w odsłonie DREAM STUDIO.
Zapraszamy!












________________________________________________________________

Zwycięzca plebiscytu THE BEST OF BRIDELLE 2014

Jak co roku, najbardziej prestiżowy polski magazyn ślubny BRIDELLE ogłosił plebiscyt na najpiękniejsze realizacje ślubne z roku 2014. 
Reportaż ze ślubu Sary i Przemka zdobył aż dwie nagrody:

- znalazł się wśród 5 najpiękniejszych ślubów 2014 według Czytelników Bridelle
http://bristyle.pl/?p=419

- został jednym z laureatów w kategorii Najbardziej sexy ślub 2014

http://bristyle.pl/?p=406






_________________________________________________________________________________



Pierwsza nagroda | WPJA | Wedding Photojournalist Association®


Firma Dream Studio otrzymała pierwszą nagrodę w konkursie WPJA. 

Zostaliśmy wyróżnieni spośród 5 najlepszych fotografów w Polsce, oraz 155 z CAŁEGO ŚWIATA! Nasza fotografia zajęła 12 miejsce w kategorii "Wyjścia" .





_________________________________________________________________________________

Kulinarny Album Grzegorza Parczewskiego "Parczewski Design" - autorki zdjęć: DreamStudio.co 


„Zapraszam Cię serdecznie do czerpania pełnymi garściami z każdej strony tego albumu. 
Zachęcam do doskonalenia swoich umiejętności kulinarnych i czerpania z tego radości. 
Życzę Ci, by tworzenia każdego dania było dla Ciebie wspaniałą kulinarną przygodą. 
Zatem noże w dłoń i do dzieła.”
- Grzegorz Parczewski

Parczewski Design to najnowszy kulinarny album, który ukazał się na rynku polskim. Jego autorem jest doświadczony szef kuchni, właściciel restauracji Villa Calvados i Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza - Grzegorz Parczewski. 
Ideą powstania tej niesamowitej książki jest ziszczenie marzeń artystycznych jego autora, ponieważ Grzegorz Parczewski od dziecka mocno związany jest ze sztuką. Inspiracja malarstwem, a później innymi dziedzinami spowodowała, że zaczął tworzyć niezwykłe dania, malując na talerzu swoisty obraz. 
Swoje dzieła, które przecież są ulotne postanowił utrwalić na papierze i tu pojawiła się kolejna sztuka, tym razem fotografia.


Do swojego projektu namówił dwie utalentowane artystki Magdalenę Stępak  i Agnieszkę Gadacz, które reprezentują studio fotograficzne „Dream Studio”. Ich wspólna praca, trwająca ponad rok spowodowała, że teraz możemy podziwiać przepiękne zdjęcia autorskich dań.

PREZENTACJA NAJNOWSZEJ KSIĄŻKI GRZEGORZA PARCZEWSKIEGO! 
Połączenie kulinarnej pasji Grzegorza ze smakowitą fotografią dziewczyn z Dream Studio przyczyniło się do powstania przepięknego albumu z jadalnymi dziełami sztuki.
Zapraszamy na wyborną, kulinarną przygodę!















www.dreamstudio.co


_____________________________________________________________________________




Publikacja w amerykańskim branżowym magazynie kulinarnym "Pastry & Baking", 

w którym zostało wyróżnione nasze zdjęcie z Olipiady Kulinarnej w Erfut IKA 2013.
















_____________________________________________________________________________


Olimpada kulinarna, Erfurt 2012

Alle vier Jahre findet in Erfurt die größte Kochkunstausstellung der Welt statt, die IKA/Olympiade der Köche 2012 gilt jetzt schon als Kocholympiade der Superlative: 35 Nationalmannschaften der Köche 26 Jugendnationalmannschaften der Köche 8 Militärmannschaften 16 Teams von der Gemeinschaftsverpflegung und Catering 4 Patissiermannschaften, 49 Regionalmannschafte, 535 Einzelaussteller und 50 Gemüseschnitzer.